Nytt recept och lite annat…

Nu var det ett tag sedan jag postade något men går det enligt plan så kommer det mer inom det närmsta. Har varit mycket att stå i innan lillkillens 6årskalas brakar loss imorgon. Så vad har hänt sen sist?

Utöver kalasplanerande så har kommande bryggning fått sig ett recept. Efter lite extra fundering så fick det bli lite av en blandning av gammalt och nytt. Hade ju tänkt brygga en IPA av de humleslattar jag hade hemma, men det har av någon anledning inte blivit av… Så nu får humle och jäst gå till annat. Från början hade jag tänkt köra på med WLP005 i de mörkare ölen men då jag nu har en WLP001 som lär användas ser jag inget annat alternativ. Då jäst och humle redan finns hemma blev slutsumman för kommande kok inte alls farligt dyrt. Dryga 200:- + frakt hamnade fakturan på, så plånboken blev nöjd och jag likaså. Klicka HÄR för hela receptet.
Beställning

Om allt går enligt plan och orken finns efter morgondagens kalas har jag lite uppdateringar på lager jag tänkt få iväg. Så medans orken finns säger jag tack för idag och höjer glaset.
IMG_20140919_125610

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *